Programok - Verebély SZGEzen a helyszínen 4 tagintézmény izgalmas programjain vehetsz részt. A részletes programleírások az alábbi táblázatban találhatóak.
A programok folyamatosan zajlanak 18:00-22:00 óráig.Bolyai SZG bemutatkozása:
A BMSZC Bolyai János Műszaki Szakgimnáziuma és Kollégiuma 131 éves intézmény. Jól megközelíthető helyen, Budapesten, a XIII. kerület Váci út 21. alatt található. Diákjainkat Villamosipar és elektronika, valamint Informatika ágazaton készítjük fel a szakmatanulásra, továbbtanulásra. Jelenleg Elektronikai technikus, Műszaki informatikus, Szoftverfejlesztő OKJ képzéseket kínálunk. Angol és német nyelvet oktatunk, és minden évben indul nyelvi előkészítő osztályunk is. Szabadidős programokat, szakköröket, sportolási lehetőséget biztosítunk diákjainknak. Itt bemutatott robotjaink is szakkörös tanulóink munkái. Reméljük, elnyeri tetszésüket PLC oktatópanelünk, az áramkör forrasztása, 3D-s nyomtatónk, számítógép-vezérelt rajzgépünk! Mindenkit várunk szeretettel a Bolyaiba! Légy Te is bolyais! Helyszín: Budapesti Műszaki SZC Verebély László Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája.

Verebély SZG bemutatkozása:
A Szakmák Éjszakáján 2017-ben a Budapesti Műszaki SZC Verebély László Szakgimnáziuma és Szakközépiskolában a kedves látogatók elmélyedhetnek a Verebély és Bolyai Szakgimnáziumok által bemutatott szakmákban.Programok a villamosipar, elektronika, informatika témaköreiből: Erőmű villamos berendezéseinek kezelése, nagyfeszültségű kísérletek, robot bemutató, robot programozás, elektronikus áramkörök építése, PLC programozás, számítógép építés Iskolánk könnyen megközelíthető M3 metró Árpád-híd megállótól, az 1-es villamos Lehel út/Róbert Károly körút megállótól vagy 14-es villamos Béke tér megállótól.